Internet "Links" don't work in Outlook Express October 28th, 2020, 2:05pm
Home Calendar Search Register Login
Welcome, Guest. Please login or register.

Computer Q&A Board    Answers    Internet  ›  Internet "Links" don't work in Outlook Express

 Pages: 1
Recommend Print
  Author    Internet "Links" don't work in Outlook Express
102
Posted: May 11th, 2008, 7:32am Report to Moderator
Guest User



I can copy/paste (from an email) web address in Internet exployer and it works. Anyone know of a setting I have changed in Outlook Espress that causes this it to not allow "links" to open. They are highlighted by Outlook Express, and appear as normal.
Thanks
Logged
e-mail
93
Posted: May 18th, 2008, 6:57am Report to Moderator
Guest User




Hi Take a look at this site which may be of help.

http://support.microsoft.com/kb/281679/EN-US/

This procedure is mentioned at that site which you might want to try:
1. Quit all programs that are running.
2. Click Start, and then click Run.
3. Type regsvr32 urlmon.dll, and then click OK.
4. When you receive the "DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded" message, click OK.
If this does not resolve the problem, repeat steps 2 through 4 for each of the following files (in step 3, replace Urlmon.dll with each of the file names below):

Shdocvw.dll
Actxprxy.dll
Oleaut32.dll
Mshtml.dll
Browseui.dll
Shell32.dll  

Laverne
Logged
e-mail Reply: 1 - 2
bigmac@tds.net
Posted: May 19th, 2008, 12:32pm Report to Moderator
Guest User



My wife has encountered the same problem in MS Outlook 2000. Does this fix apply to outlook 2000?
Logged
e-mail Reply: 2 - 2
 Pages: 1
Recommend Print

Locked Board Board Index    Internet  [ previous | next ] Switch to:

Thread Rating
There is currently no rating for this thread
 
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post polls
You may not post attachments
HTML is off
Blah Code is on
Smilies are on

Powered by E-Blah Platinum 9.6 © 2001-2006